Dinerkaart

Voorgerechten

Brood Fantasie – € 3,95 p.p.
Met 2 soorten brood met kruidenboter en smeersels.
Soep van de dag – € 5,95
Iedere dag wat anders.
Mosterdsoep – € 6,50
Met spekjes.
Salade Brie – € 8,95
Frisse slamix met walnoten en honing.
Salade Geitenkaas – € 8,95
Frisse slamix met honing en dressing.
Carpaccio – €10,95
Met rucola , pijnboompitten , oude kaas en dressing

De salades kunnen ook als hoofdgerecht geserveerd worden € 12,95

Hoofdgerechten

Wienerschnitzel – € 18,95
Heerlijke malse schnitzel 300gr geserveerd met een schijfje citroen.
Zigeunerschnitzel – € 19,95
Heerlijke malse schnitzel 300gr bedekt met zigeunersaus.
Kip Teriyaki – € 20,95
Kipfilet reepjes gebakken met verse groenten in heerlijke saus.
Varkenshaas Medaillons – € 20,95
Medaillons afgeblust met witte wijn en geserveerd met een champignonroomsaus.
Varkenshaas “Bij de Luts” – € 21,95
Een specialiteit, malse varkenshaas met mosterd en spek uit de oven.
Diamanthaas – € 24,95
Malse biefstuk in de boter gebakken met champignons of kruidenboter.
Vegetarische Groentenkroketten – € 16,95
Van Cas Spijkers.

Iedere week serveren wij afwisselende specialiteiten, vraag er gerust naar.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met 2 soorten aardappel, 2 warme verse groenten en twee koude groenten.
Extra garnituur willen bestellen? € 2,50 per portie.

Voor de kleine gasten

Kroket of Frikandel – € 7,50
met frites, appelmoes en mayonaise.
Kipnuggets – € 7,95
met frites, appelmoes en mayonaise.