Dinerkaart

Koude voorgerechten

Brood Fantasie – € 4,50 p.p.
Met 2 soorten brood met kruidenboter en smeersels.
Salade Geitenkaas – € 9,95
Frisse slamix met honing en dressing.
Rundercarpaccio – €11,95
Met rucola, pijnboompitten, oude kaas en dressing.
Carpaccio van Rode Bieten- €11,95
Frisse carpaccio met rucola, geitenkaas en dressing.

Warme voorgerechten

Mosterdsoep – € 6,95
Met spekjes.
Soep van de dag – € 6,50
Iedere dag wat anders.
Mini Loempia’s – € 8,95
Gevuld met pulled porc.
Vegetarische Mini Loempia’s – € 8,95

Wilt u het voorgerecht als hoofdgerecht geserveerd met 2 soorten
aardappel, 2 warme verse groenten en 2 koude groenten dan is dat geen
probleem. Meerprijs € 7,50 per gerecht.

Hoofdgerechten

Wienerschnitzel – € 19,95
Heerlijke malse schnitzel 300gr geserveerd met een schijfje citroen.
Kip Teriyaki – € 21,95
Kipfilet reepjes gebakken met verse groenten in heerlijke saus.
Varkenshaas “Bij de Luts” – € 22,95
Een specialiteit, malse varkenshaas met mosterd en spek uit de oven.
Diamanthaas – € 25,95
Malse biefstuk in de boter gebakken met champignons of kruidenboter.
Vegetarische Groentenkroketten – € 17,95
Van Cas Spijkers.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met 2 soorten aardappel, 2 warme verse groenten en twee koude groenten.
Sauzen: Zigeunersaus, Champignonsaus of pepersaus
€ 2,50.
Aardappel of Groenten bijbestellen € 2,50 per portie.

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintollerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten